Kids School Holiday Program : Mobile Apps

Saya berminat untuk menyertai workshop ini. Bagaimana cara untuk saya daftar?


Untuk daftar, anda perlu membayar yuran workshop iaitu RM300 pada ketika ini. Anda boleh membayar menggunakan kad kredit, bank-in, internet banking, ataupun menghantar wang pos.

Untuk membayar menggunakan kad kredit, klik di sini. Kami menerima bayaran online menggunakan VISA ataupun MASTERCARD. Kad kredit anda akan diproseskan serta merta dan anda akan didaftarkan untuk Workshop Cuti Sekolah Mobile App secara automatik. Perkhidmatan bayaran kad kredit kami adalah 100% selamat.

Anda juga boleh memasukkan bayaran yuran terus ke akaun simpanan kami iaitu CIMB. Untuk maklumat bank-in, klik di sini. Untuk memastikan tempat anda ditetapkan, daftar hari ini sementara masih lagi terdapat tempat kosong. Anda akan didaftarkan untuk Workshop Cuti Sekolah Mobile App secara automatik.

Untuk Internet banking, anda memerlukan maklumat yang sama seperti bank-in. Klik di sini untuk mendapatkan maklumat akaun kami untuk anda lakukan Internet banking. Internet banking hanya dibolehkan sekiranya anda sudah sedia subscribe kepada khidmat online banking seperti Maybank2u atau CIMB Click. Anda akan didaftarkan untuk Workshop Cuti Sekolah Mobile App secara automatik.

Untuk pembayaran menggunakan wang pos (melalui pejabat pos), anda boleh dapatkan maklumat wang pos dengan klik di sini. Sebelum menghantar wang pos, anda perlu SMS kami di 019 218 67 67 untuk kami reserve tempat anda sementara menunggu cek tersebut sampai kepada kami. Kami hanya dapat reserve tempat anda selama 5 hari.

Adakah jawapan ini dapat membantu anda?

Ya, saya ingin menghadiri workshop Cuti Sekolah Mobil App
Tidak, Saya Ingin Kembali Ke Soalan-Soalan Lazim Untuk Membantu Saya
Saya ingin kembali ke Laman Utama Workshop Cuti Sekolah Mobil App

COPYRIGHT (C) FUNMOBILEAPP.com. ALL RIGHTS RESERVE